úterý 16. října 2012

Ombre

První trend, který se drží už nějakou tu chvilku je ombre. Co vlastně ombre je?
Jedná se o speciální techniku barvení či chcete-li melírování a výsledek působí jakoby se o vaše zesvětlené vlasy postaralo samo sluníčko. Zesvětlují se totiž pouze konečky vlasů. Velkou výhodou je snadná údržba, protože odrost se prostě ztratí. Ideální pro ty, kteří se nechtějí neustále barvit.
Existuje několik DIY videí na youtube, ale pokud chcete opravdu přirozený výsledek svěřte se do rukou odborníků. A vyhněte se umělým a tvrdým přechodům mezi barvami.
Moje ombre je v zacatcich, protoze zesvetluji z hnědo-černé, ale přikládám ilustrační foto, první fáze :)
Technika ombre se již využívá také na lakování nehtíků. Jak na to vám ukážu v některém dalším postu :)

First hairstyle trend I wanna talk about is ombre. But what exactely ombre is? Ombre is a special highlighting technique which gives amazing natural and sunkissed results! It's so easy because only tips of hair are highlighted. It's amazing for the ones who doesn't like to dye their hair too often.
There are several DIY videos available on youtube but if you are looking for a natural finished look I highly recommend you to set your appointement at a salon. This is the way how to avoid synthetical (false) hair and the 2 uncongenial color look. Don't forget that the point of ombre is to keep a natural look!!
My ombre is right in the begining as my hair used to be almost black. It will take some time but it will rock at the end. At the photo is my phase 1:)
Ombre technique is used on nails as well. I will show you how to make in in another post. Stay tuned :)

Žádné komentáře:

Okomentovat