středa 17. října 2012

Rudá rtěnka / Red lipstick

Rudé rty jsou symbolem smyslnosti, ženskosti, jsou sexy a nikdy nevyjdou z módy. Je spousta slečen a dam, které se bojí, že jim nesedne, tak seberte odvahu a do toho!!! Sluší totiž každé a je to sázka na jistotu. Uvidíte, že uslyšíte spoustu lichotek ;)
Pokud se na rudou přeci jen necítíte, zkuste ji nahradit fuchsiovou.
O tom, že rudé rtíčky se hodí na večer zde nemusím psát, ale pokud se červených, zdravě vypadajících rtíčků nechcete zříci přes den, sáhněte po tónovaném balzámu na rty!
Na fotce mám Rouge Sephora odstín R09 a přikládám ještě tip na levňejší Rimmel Kate odstím 06 a tónovací balzám Miss Sporty Dr. Balm honey moon kiss sos odstín 05.
Vyzkoušejte anebo se podělte se o svůj oblíbeným odstín ;)

Red lips are sensual, feminine, sexy and they just can't ever be out!!! There are lots of ladies who are bit worried to try red but it definitely worth it! I am absolutely sure that you will hear a way more compliments than usually:)
If you still doubt about red shades go for fuchsia ones.
I am wearing red lipstick from Sephora, Rouge shade R09. Cheap but great is Rimmel by Kate, shade 06.
It's not surprising that red lips are kind of 'evening events'/party make up but if you don't want to wait till evening and have pretty red lips during the day then try toned lip balm. My favourite one is Miss Sorty Dr. Balm honey moon kiss sos shade 05.
Try it, leave a comment and tips for your favourite shade.

xoxo

Žádné komentáře:

Okomentovat